Love is On

‘Love is On’ is een multimedia concert met symfonieorkest waarin muziek wordt ingezet om singles aan elkaar te koppelen.

Kern

Singles en hun vrienden komen samen in een concertzaal. In de foyer heeft men de gelegenheid in te loggen in de Love-is-On app. Deze app registreert de muziekvoorkeuren van de bezoeker tijdens het concert. De dirigent en een presentator zijn samen de host van de avond en vertellen over de composities en de liefde die daarin schuil gaat. De muziekvoorkeuren van de bezoekers worden door de app aan elkaar gekoppeld waarna deze een top-5 match geeft. Doel van de profielen is het koppelen van mensen waarna deze elkaar in de afterparty kunnen ontmoeten. De afterparty is ingedeeld in verschillende kleurzones passend bij de mogelijkheden van de concertzaal en haar foyers. De app geeft aan welke afterparty bij jouw profiel past en waar je potentiele match zich bevindt. Duur van het concert is ongeveer 5 kwartier zonder pauze en de afterparty duurt tot 24.00 uur. Klokslag middernacht verdwijnt de app en worden alle persoonlijke gegevens gewist.
 

Voor wie?

Love is On is voor muziekliefhebbende singles en diens vrienden. Gewoon een avondje uit of op zoek naar een partner? Het kan beide bij Love is On. Filmmuziek, romantische muziek, spectaculaire muziek. Welke muziekstijl past het beste bij jou en je toekomstige date?

Meer informatie

Voor meer informatie over deze productie kunt u mailen met info@sonolux.nl