Sonolux

Marcel Geraeds

De Nederlandse entrepreneur Marcel Geraeds ontwikkelde zich tot een breed georienteerd musicus, dirigent, ondernemer en coach. Zijn missie is het inzetten van ‘de kracht van muziek’ in zoveel mogelijk hoeken van de samenleving.
Als klarinettist is hij werkzaam in symfonieorkesten zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest en is hij lid van het Farkas Quintet Amsterdam.
Naast zijn podiumwerkzaamheden verdiepte Marcel zich in de technische wereld achter 3D visuals en Augmented Reality. Hij maakte een 3D animatiefilm die in 2014 in première ging in het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam. Deze techniek kreeg een vervolg in zijn jeugdvoorstelling FR3D in 2016. En in 2017 en 2019 maakte hij een interactieve 3D productie voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Deze en andere innovatieve producties zijn ondergebracht in het bedrijf Sonolux. 

Charles Watt

De Britse, Ierse, Australische muzikant, cellist en ondernemer Charles Watt heeft combineert zijn passie voor ensemble en kamermuziek met zijn streven om muziek steeds meer op relevante, innovatieve manieren naar het publiek te brengen. Gevestigd sinds 2011 in Nederland, begon Charles zijn carrière in Londen met studies aan de Universiteit van Cambridge en de Guildhall School of Music and
 Drama. Hij onderwees cello en kamermuziek in een vroeg 
stadium van zijn carrière bij de wereldberoemde Yehudi Menuhin School en de Purcell School. Hij werd professor aan de Guildhall School of Music and Drama.
In 2019 richtte hij samen met dirigent en ondernemer Marcel Geraeds twee nieuwe bedrijven op: Sonolux en Artfullyminded Consultancy. Beide bedrijven hebben als kern het artistiek denken om te zetten in innovative concepten voor het concertpodium of het bedrijfsleven.